Ünlü iş adamı, Erdoğan’la çekilen fotoğrafını gösterip Kuveytlileri dolandırdı iddiası!

Tanınan iş adamı Uğur Akkuş’un Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ının kullanarak Kuveytlileri 20 milyon dolar tutarında dolandırdığı iddia edildi. Durumu fark eden Erdoğan’ın olaya el koyduğu belirtildi.

Ünlü isim Ebru Şallı ile aşk yaşadığı skandalıyla gündeme oturan iş adamı Uğur Akkuş hakkında şaşırtıcı bir iddia ortaya konuldu. Yazar Dilek Güngör, Uğur Akkuş’un  Cumhurbaşkanı ile çektirdiği bir fotoğraf sayesinde Kuveytlileri 20 milyon dolar maddi zarara uğrattığını iddia etti. Güngör’ün söylemine göre durumdan haberi olan Erdoğan, olaya el koydu.

Dilek Güngör’ün “Emiri kandıran çantacı kim?” başlığıyla bugün Sabah’ta yayımlanan yazısı şöyle:

Son dönemde yeni yeni işadamları türedi.

Bakıyorsunuz, adamın hiçbir üretimi, dişe dokunur ticareti veya yatırımı yok.

Elinde bir tek -o da hasbelkader- otel lobisinde Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’la, Başbakan Binali Yıldırım’la ya da kabine üyeleriyle çektirdiği fotoğraf var.

Hani eskiden ‘Hamili kart yakinimdir’ diye dolaşanlar var ya…Onun gibi bu fotoyu alıp kartvizit gibi dolaştırıyorlar.

Yabancı yatırımcı avlamaya çalışıyorlar.

Geçenlerde bir sohbet sırasında tam da böyle bir şeye şahit oldum ve şok yaşadım. Bana anlatan, Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın Kuveyt seyahatinde kendisiyle fotoğraf çektiren bir işadamından bahsetti. O kişi, Kuveyt Emiri Şeyh el ailesinden Meclis Başkanı’na Cumhurbaşkanı Erdoğan’la fotoğraflarını gösterip ortak yatırım için masaya oturmaya ikna etmiş! Fakat olan Kuveytliler’in 20 milyon dolarına olmuş!

Uğur Akkuş Kuveyt yatırımcılarını dolandırcı

Ben “Pes!” derken Cumhurbaşkanı’nın olayı fark edip konuya el attığını söylediler”.

Haberi veren kişi iş adamının ismini söylemedi.

Ama ben olayın peşini hiç bırakmadım. Bu kişinin Uğur Akkuş olduğunu sonradan öğrendim.

Bu olaydan, Cumhurbaşkanı ve çevresi epeyce rahatsız oldular. Hemen bu dolandırıcılık vakasının önüne geçilmesi ve Kuveytli yatırımcının mağduriyetinin giderilmesi için girişimler başlatılmış.

UĞUR AKKUŞ KİMDİR?

Ben “Ebru Şallı’nın sevgilisi” kimliğiyle kendisini haberlerde gördüm. Sonra Şems Türk Kuveyt- Türkiye Yatırım Danışmanlığı Şirketi Grup Başkanı olduğuna dair birkaç habere rastladım.

Lafı uzatmadan kesiyorum. Herkesin uyanık davranması gereken bir dönemdeyiz. Türkiye’deki iş adamları yabancı yatırımcıları ülkemize çekmeye uğraşırken, bu gibi kişilerin çıkıp Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın adını kullanarak Körfez’deki yatırımcıyı mağdur bırakmasına göz yumamayız.

Paylaş

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir