ısmaıl-koluk

Ünlü İş Adamı İsmail Kölük’e Eşi Boşanma Davası Açtı

İsmail Kölük olarak tanıdığımız ünlü iş adamı, eşi Verda Kölük’ü Seyhan Sapmaz ile aldatıyormuş. Durumu öğrenen Verda Kölük’de eşine boşanma davası açtı.

İşadamı İsmail Kölük’ün 18 yıllık eşi Verda Kölük, kocasının kendisinden 26 yaş büyük 62 yaşındaki Seyhan Sapmaz’la zina yaptığını iddia ederek boşanma davası açtı.

Son dönemde ileri yaşlardaki erkeklerin genç kadınlarla aşk yaşaması moda… Basında “azgın teke sendromu” olarak geçen bu olayların tam aksi ise şu sıralar İstanbul’da yaşanıyor. Merhum işadamı Hasan Sapmaz’ın 62 yaşındaki eşi Seyhan Sapmaz’ın, Boğaziçi İplik A.Ş, Boğaziçi Tekstil A.Ş ve Norsel Int.’in Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı İsmail Kölük ile 7 aydır yasak aşk yaşadığı iddia edildi. Bunun üzerine İsmail Kölük’ün 36 yaşındaki eşi Verda Kölük de 20 milyon YTL tazminat ve 15 bin YTL tedbir nafakası talebiyle boşanma davası açtı. Eşinin mal varlığı üzerine de tedbir konulmasını istedi.

İKİ AYRI EVDE BULUŞUYORLARDI

Verda Kölük, eşinin Seyhan Sapmaz’la olan ilişkisini telefon konuşmalarından ve mesajlaşlarından öğrendiğini, bu yüzden aralarında tartışma çıkınca İsmail Kölük’ün evi terk ettiğini öne sürdü. İşadamının yanında çalışan bir tanık da Verda Kölük lehine ifade verdi ve patronunun, sarışın bir kadınla Suadiye ve Moda’daki iki ayrı evde sık sık buluştuğunu söyledi. Zina iddialarını reddeden ve karşı dava açan İsmail Kölük, eşinin üzerine kayıtlı Vaniköy’deki villa ve cipi geri istedi. İki dosya birleştirilirken, mahkeme mal varlığı üzerine tedbir koyduğu İsmail Kölük’ü aylık 12 YTL tedbir nafakası ödemesine hükmetti.

ısmaıl-ve-seyhan-sapmaz

Paylaş

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir