BACANAĞINA 6 MERMİ

Kağıthane’de yaşanan olayda 3 çocuk babası Ali Yalçınkaya, eşini baştan çıkarttığını ileri süren amcasının oğlu ve bacanağı Battal Yalçınkaya tarafından dükkanında kurşuna dizildi.

İleri sürülen iddiaya göre Ali Yalçınkaya, Battal Yalçınkaya’nın karısı ile bir aşk yaşamaya başladı. Aysel Yalçınkaya’ya hediye etmek amaçlı iki pantolon alan Ali Yalçınkaya, sonrasında kadının cep telefonuna, samimi mesajlar ve aşk içerikli mesajlar gönderdi. Mesajları gören Battal Yalçınkaya, dün saat 11:00 civarında bacanağının Çağlayan’daki dükkanına hışımla girip peş peşe silahını ateşe verdi. Elinde silahla dışarı çıkan Battal Yalçınkaya, çevre esnafa: “Sizi rahatsız ettim ama bir pisliği temizledim. Hediye ettiği pantolonları okşayarak eşime giydirmiş. Ben de o pantolonları cesedine örttüm. O pantolonlar kefeni oldu” diye esnafa bağırdı. Battal Yalçınkaya olaydan sonra sigara yaktı ve polislerin gelmesini bekledi ve polislerin gelmesinin ardından Kağıthane Asayiş Büro Amirliği’ne götürüldü. Ali Yalçınkaya’nın eşinin hamile olduğu ve 15 gün içinde doğum yapacağı belirtildi.

Konu ile alakalı polisin araştırmaya devam ettiği söylendi. Savcılık tarafından Yalçınkaya hakkında soruşturmanın devam ettiği açıklandı. Polis konu ile alakalı başka deliller toplamanın peşine düştü. Yapılan araştırmanın sonucunda Battal Yalçınkaya’nın gerçekleştirmiş olduğu olayın gerçeklik payı araştırılıyor. Cinayetin arkasından geniş çaplı bir araştırma başlatıldı.

Ali Yalçınkaya

Paylaş

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir