Ülkem Güçsav kaçtı mı?

Ülkem Güçsav ABD’ye mi kaçtı?

İstanbul sosyetesi şok geçirdi

Skandal bir olay olan şokun baş yapımcı, ünlülerin dekoratörü Ülkem Güçsav. Akfen Holding’in CEO’su Süha Güçsav ile mutlu ve atılgan bir iş hayatı olan Güçsav; sebepsizce eşinden boşanmak istiyor, iki kez intihar girişiminde bulunuyor, iş yerine yüksek borçlarından dolayı haciz geliyor, hakkında dolandırıcılık yaptığı ileri sürülerek suç duyurusunda bulunuluyor ve son olarak da uçakla Amerika’ya gidiyor! İstanbul gündeminin ağzına sakız olan Güçsav’ın başına gelenlerin tamamı…

EŞİNDEN TEK CELSEDE BOŞANDI

Işıl Reçber’den Siren Ertan’a, Demet Akalın’a kadar iş, sosyete ve sanat dünyasından birçok kişinin evinin iç mimarisini yapan Güçsav, neler olup bittiği hakkında kimsenin haberi olmadığı bir işe yatırım yapmak için etrafındaki herkesten borç para topluyor! En büyük yanlışı da; 20 milyon lira civarında olduğu söylenen bu parayı toplarken, bunu eşine bahsetmemesidir.

Ülkem Güçsav'ın eşi

Geçtiğimiz cuma günü, Ülkem Hanım’a, alacaklarının baskısı üzerine haciz gelince, dekoratörün eşinin olan bitenden haberi oluyor. Karşılaştığı olay karşısında çok şaşıran Süha Bey hiç vakit kaybetmeden mahkemeye başvuruyor ve haftanın ilk günü de tek celsede Ülkem Güçsav ile evliliklerini ayırıyor. İşini kaybettikten sonra özel hayatı da altüst olan Ülkem Hanım iki kez intihar denemesinde bulunuyor; neyse ki, ikisinde girişimde de hastaneye kaldırılarak kurtarılıyor.

Ülkem Güçsav hakkında 20 milyona yakın paralarını alamadıklarını belirten kişiler, tahsilat için icra müdürlüğüne başvurmuş.

Alacaklılar Ülkem Güçsav hakkında suç duyurusunda bulundular ve savcılık bu duyuruların üstüne Güçsav hakkında soruşturma başlattı.

Paylaş

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir