Prof. Dr. Ali İlseven

Mehmet Kadir Dövme Ve Mustafa Dövme, Prof. Dr. İlseven’den Tehdit Ve Şantajla 3 Milyon TL Tahsil Etmişler

Prof. Dr. Ali İlseven, FETÖ (Fetullahçı Terör Örgütü) hakkında açıklamalarda bulunduğu için, “Mehmet Kadir Dövme” ve “Mustafa Dövme” tarafından 460 bin Dolar, 985 bin Euro, 230 bin Türk Lirası cezasına çarptırılmış. FETÖ ile sıcak temasları olduğu bilinen iki şahıs, Prof.’dan zorla para tahsil etmiştir. İlseven, 15 Temmuz (Darbe Gecesi) öncesinde yaşanan olaydan sonra hakkını aramak için medya kuruluşlarına, mahkemeye başvurduğunu açıkladı.

Mehmet ve Mustafa Dövme

Mehmet Kadir Dövme ve Mustafa Dövme yönetimindeki bir grup çete, Prof. Dr. Ali İlseven’in, FETÖ’nün maskesini düşürmek için yaptığı girişimlerden dolayı, İlseven’den yükseğ meblağlarda para tahsil edildiği öğrenildi. İlseven yaptığı açıklamada: “Bunlar hipnozla beyin yıkıyorlar. Fetullah Gülen, çevresinin hipnozla bilinçaltına giren ve çeşitli telkinler veren birisidir. Benim uzmanlık alanım İletişim ve Klinik Psikoloji olduğu için, Fetullah Gülen talimatıyla yaptırılan bu olayı iyi biliyorum.” dedi. İlseven sözlerine şöyle devam etti: “Hatta bir keresinde; Mayıs 2014’te Mehmet Kadir Dövme tarafından verilen talimatla, Gazi Üniversitesinde yaptığım bir konuşma sırasında kahveme; nabız bozucu (Beta-Blokerler) karıştırmışlar, bu yaptıklarıyla beni öldürmeye çalıştılar. Kahveme nabız bozucu koydukları için anjiyo (kalbin içini görüntüleyen medikal görüntüleme tekniği) oldum. Olay hakkında şahitlerim var, görgü tanıkları var ve elimde belgeler var. Türkiye Cumhuriyeti Adaleti karşısında, hakkımı sonuna kadar arayacağım ve bunların yaptıklarını kesinlikle yanlarına bırakmayacağım.” dedi.

Leman Türkmenoğlu
Ünlü Avukat Leman Türkmenoğlu

Prof. Dr. Ali İlseven, Avukat Leman Hanım (Leman Türkmenoğlu) yardımıyla mahkemeye başvurdu. Tüm olay, Mustafa Dövme adlı şahsın, babasından aldığı talimattan sonra başladığını açıkladı. Dövme ailesinin reisi olan H.n D. adlı şahıs, FETÖ ile yakından bağlantılarıyla tanınıyor. Hatta İlseven yaptığı açıklamada: “H. D., FETÖ’nün Türkiye’deki para kasasıdır. H. D. denilen şahıs, Zaman Gazetesi’nde (FETÖ Gazetesi) üst düzey yöneticidir. 15 Temmuz Darbe Girişimi yaşandığı zaman, H. D. denilen şahıs Türkiye’yi terk etti ve darbe girişiminin arkasından Türkiye’ye daha dönmedi.” dedi.

Diplomasına Sahte Dediler

Prof. Dr. Ali İlseven’in FETÖ hakkında yaptığı açıklamalardan sonra; Mehmet Kadir Dövme şahıs, Prof’un diplomasına sahte diyerek, FETÖ ile bağlantılı çalıştığı devlet kurumlarında İlseven’i sıkıştırmaya devam etti. Bunun üzerine İlseven: “İş yapamaz hale geldim. Ben FETÖ’nün 15 Temmuz’dan öncesinde de vatan haini olduğunu açıklıyordum. Bu yüzden bana ve aileme çeşitli saldırılar yaptılar. Benden haraç tahsil ettiler ve iş yapmama engel oldular. Ne zaman ki, H.D. adlı şahıs bana geldi ve bize 3 milyon Dolar cezan var dedi ve ben sağdan soldan bu parayı topladım, sonra beni rahat bıraktılar.” dedi. “Mustafa Dövme adlı şahıstan ve bu olayın içine karışan Ailesinden hakkımı arayacağım.” diye sözlerine devam etti. Avukat Leman Türkmenoğlu aracılığıyla basınla bunları paylaşan Ali İlseven: “Elimizde deliller, dosyalar var. Bunlarla gerekli merceklere başvurdum. İnşallah kısa zamanda, Türk Divanı tarafından gerekli kararın verilmesini temenni ederim.” diyerek sözlerine son verdi. Bizlerde basın ekibi olarak, Ali İlseven’in davasının biran önce sonuçlanmasını temenni ediyor ve kendisine ve ailesine sabır diliyoruz.

Mehmet Kadir Dövme

Paylaş

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir