istanbul-da-uyusturucu-operasyonu

İSTANBULDA UYUŞTURUCU SATAN İKİ ÇOCUK ANNESİ TUTUKLANDI

İstanbul’da, Cezaevindeki Kocasının Yerine Uyuşturucu Satan 2 Çocuk Annesi Tutuklandı İstanbul’da, cezaevinde bulunan kocasının yerine uyuşturucu ticareti yapan 2 çocuk annesi tutuklandı. Jandarma ekipleri düzenlediği operasyonda, çocuk odası ve diğer odalarda 40 kilogram bonzai ele geçirdi.

istanbul-da-uyusturucu-operasyonu-

İstanbul’da, cezaevinde bulunan kocasının H.B’nin yerine uyuşturucu ticareti yapan 2 çocuk annesi N.B tutuklandı. Jandarma ekipleri düzenlediği operasyonda, çocuk odası ve diğer odalarda 40 kilogram bonzai ele geçirdi.

CEZAEVİNDEKİ KOCASININ YERİNE UYUŞTURUCU TİCARETİ YAPTIĞI ORTAYA ÇIKTI

Alınan bilgiye göre, İstanbul İl Jandarma Komutanlığı ekipleri, daha önce uyuşturucu ticareti yapmaktan yakalanan ve halen cezaevinde bulunan H.B’nin yerine uyuşturucu ticaretini eşi N.B’nin yaptığı bilgisi üzerine çalışma başlattı.

2 ÇOCUK ANNESİ UYUŞTURUCU SATICISI TUTUKLANDI

Yapılan çalışmalarda adresini değiştirdiği belirlenen 2 çocuk annesi N.B’nin, çocuklarıyla yaşadığı Avcılar’daki yeni evinde M.B. ile irtibatta bulunduğu ve uyuşturucu ticaretini birlikte yaptıkları belirlendi. Olayla ilgili gözaltına alınan N.B. ile M.B, sevk edildikleri adliyede tutuklandı.

Bunun üzerine söz konusu adrese operasyon düzenleyen ekipler, yaptıkları aramada evin banyosundaki plastik saklama kovasının içinde, çocuk odası ve diğer odalarda poşetler içerisinde yaklaşık 40 kilogram bonzai ve bonzai üretiminde kullanılan Ab-Fubinaca maddesi ile bir miktar kokainin yanı sıra uyarıcı haplar ve 2 adet hassas terazi ele geçirildi.

Paylaş

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir