haluk-levent

Haluk Levent Hükümetin Aldığı Boykot Kararına Yanıt Verdi

Ünlü ses sanatçısı Haluk Levent Türkiye ile ABD arasında yaşanan yaptırım ve boykot kararına karşı açıklama yaptı. Haluk Levent bakalım açıklamasında neler demiş.

Rock alanında şarkılar seslendiren Haluk Levent; ABD ve Türkiye arasında Papaz Andrew Brunson üzerinden meydana gelen krizin sonrasında, ABD’nin Türkiye’ye yaptırım kararını hayata geçirmesi ve Türkiye’nin de bu yaptırım kararının ardından ABD merkezli ürünlere ek vergi uygulamasını başlatmasının ardından gündemde konuşulan boykot çağrılarına yönelik açıklama gerçekleştirdi. Anadolu Halk ve Barış Platformu (AHBAP) kurucusu Haluk Levent, ”Vatanın için iPhone telefonu kullanma’’ kendisine dair bazı kişiler tarafından eleştiride bulunanlar için sosyal medya platformu aracılığıyla yanıt vererek; ‘’Ben dolarla sümkürenlerden değilim. Yıllardır şarkılarımda vardır anti Amerikancılığım’’ sözlerini kaydettiğinin bilgisine ulaşıldı.

HALUK LEVENT’TEN ABD KRİZİ SONRASI BOYKOT ÇAĞRISI YAPANLARA YANIT…

Ünlü müzisyen Haluk Levent sosyal mecra üzerinden gerçekleştirdiği açıklamalar doğrultusunda, İncirlik’in kapatılıp NATO’dan çıkılmasını sonuna kadar destek vereceğinin özellikle altını çizdi. Rock şarkıcısı Haluk Levent, resmi Twitter hesabı aracılığıyla gerçekleştirdiği açıklamada anti Amerikancılığının yıllar boyunca seslendirdiği parçalarında yer aldığını vurgulayarak şu ifadelere yer verdi:

“Bana ‘Vatanın için iPhone telefonu kullanma’ diyor bazı twitler. Yakında döviz kuru da bana bağlanır. Ben dolarla sümkürenlerden değilim. Yıllardır şarkılarımda vardır anti Amerikancılığım. Haydi İncirlik’i kapatalım NATO’dan çıkalım. Sonuna kadar varım. Tavır böyle olmalı…”

Paylaş

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir