cihangir-sauna

BEYOĞLU CİHANGİR SAUNA DA UYUŞTURUCU BASKINI

Polisin teknik ve fiziki takibinin arkasından eşcinsel erkeklerin hamamı olduğu belirlenen hamama uyuşturucu baskını verdi. İstanbul Avrupa yakasının %40’lık uyuşturucu dağıtımının bu hamamdan yapıldığı iddiaları üzerine harekete geçen polis ekipleri, baskının sonrasında kullanıma hazır uyuşturucu ve uyarıcı madde, çok sayıda tabanca ve kirli para ele geçirdi.

İstanbul’un Beyoğlu ilçesine bağlı Cihangir Mahallesi’nde narkotik polisi tarafından Özel Harekat Polisleri’nin de desteğiyle önceden belirlenen çok sayıda adrese eş zamanlı operasyon düzenlendi.

cihangir-saunacihangir-saunaBEYOĞLU’nda polis, özel harekat ekiplerinin de katıldığı uyuşturucu operasyonları gerçekleştiriyor. Polis, bazı apartman ve işyerlerine girerek aramalar yapıyor. Narkotik köpekleri de aramalarda hazır bulunduruluyor. Polisin girdiği bir saunada bir miktar uyuşturucu ile tabanca ele geçirildi. Operasyon sürüyor. Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, Beyoğlu Cihangir’de daha önceden belirlediği adreslere eş zamanlı uyuşturucu operasyonu düzenledi. Operasyona özel harekat ekipleri destek verirken hassas burunlu narkotik köpeği aramalarda bulundu. Bazı binaların kapıları koçbaşı ile kırıldı. Bir hamama da giren polis, müşterilerileri üst araması ve kimlik kontrolünün ardından bırakırken, çalışanlar ve şüpheli kişiler gözaltına alındı. Hamamda yapılan aramalarda bir miktar uyuşturucu ve tabanca ele geçirildi. Diğer adreslerde de bir miktar uyuşturucu ele geçirildi. Gözaltına alınanlar polis merkezine götürüldü. Saunadaki müşterilerin sıkı bir arama ve kimlik konrolü sonrası çıkışına izin verildi. Operasyon sonrası Cihangir’den Tophane’ye inen yokuş trafiğe açıldı. Narkotik köpeği sauna içinde arama yaptı. cihangir-sauna cihangir-sauna

Paylaş

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir