afkan-cinayeti

Batman’da Sırlarla Dolu Afgan Uyruklu Cinayet

Ev sahibi kiracıların 2-3 ay kadar kira vermeyince eve gitmesiyle ortaya çıkan cinayetin failleri henüz belirlenemedi ceset otopsi incelemeleri için Batman Bölge Devlet Hastanesine kaldırıldı.

Batman‘da yaklaşık 3 ay önce öldürüldüğü iddia edilen çürümüş bir erkek cesedi bulundu. Edinilen bilgilere göre olay, Cumhuriyet Mahallesi 1504 Sokakta meydana geldi. 2 Afgan uyruklu erkek ve 2 çocuğun birlikte yaşadığı evde yaşanan olayda, evde kalan Afganlardan birinin çocuğunu da alarak memleketine gideceğini ve bir süre gelmeyeceğini belirttiği öğrenildi.

CESET BANYODA BULUNDU

Aradan geçen zamana rağmen eve gelen olmayınca kiracıların kaldığı evi başkasına kiraya vermeye karar veren ev sahibi öğle saatlerinde girdiği evin banyosunda battaniyeye sarılı çürümüş bir ceset ile karşılaştı.

“FAKİR FUKARA İNSANLAR KALIYORDU”

Ev sahibi Sadullah Yüce, “Afganlı fakir fukara insanlar evde kalıyordu. 2-3 ay boyunca kira vermeyince kapıyı açtık ve böyle bir şeyle karşılaştık” dedi.

Polis ekipleri olay yerine güvenlik şeridi çekti. Cumhuriyet Savcısının olay yerinde yaptığı incelemeden sonra çürüyen ceset otopsi yapılması için Batman Bölge Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı.

Paylaş

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir