tacizci-sapik

2 Kız Çocuğuna Cinsel Tacizde Bulunan Sapık Tutuklandı

Eve ekmek almaya giden 2 çocuğa cinsel istismarda bulunan sapık Mehmet Elibol çıkarıldığı mahkeme kararınca küçük kız çocuklarına cinsel istismar suçundan tutuklandı.

Antalya’da ekmek almaya giden kız çocuğu 8 yaşındaki R.K. ile 13 yaşındaki Z.B.’ye cinsel tacizde bulunanMehmet Elibol, savcılık sorgusunun ardından tutuklanma istemiyle Sulh Ceza Hakimliği’ne sevk edildi. Hakim karşısına çıkan Elibol, küçük çocuğa cinsel taciz suçundan tutuklandı.

EKMEK ALMAYA GİDEN KIZI TAKİP ETTİ

Türkiye’yi ayağa kaldıran olay, dün saat 11.00 sıralarında Kepez ilçesi Gündoğdu Mahallesi’nde yaşandı. İlkokul öğrencisi 8 yaşındaki R.K., evden ekmek almak için çıktı. Bu sırada küçük kızı bisikletiyle takip etmeye başlayan Mehmet Elibol, marketten geri dönen kızı adres sorma bahanesiyle durdurdu. Bir süre küçük kızla yan yana yürüyen Mehmet Elibol, iddiaya göre daha sonra küçük kızı taciz etti.

ekmek-almaya-giden-cocuk

POLİS, SAPIĞI AYNI MAHALLEDE YAKALADI

Zanlı balkondan bir kadının seslenmesiyle olay yerinden uzaklaşırken, ağlayarak eve giden küçük kız durumu ailesine anlattı ve polise başvuruldu. Bölgedeki evlerin güvenlik kamera kayıtlarını inceleyen Kepez İlçe Emniyet Müdürlüğü Suç Önleme ve Soruşturma Büro Amirliği ekipleri, yarım saat içinde Mehmet Elibol’u aynı mahallede yakaladı.

BAŞKA BİR KIZ ÇOCUĞUNU DAHA TACİZ ETMİŞ

Konuşma güçlüğü çeken ve yüz bölgesindeki doku bozulması nedeniyle yüzde 67 bedensel engelli raporu bulunan Mehmet Elibol, ifadesi alınmak üzere Asayiş Şube Müdürlüğüne götürüldü. Sorguya alınan Elibol’un geçtiğimiz hafta Teomanpaşa Mahallesi’nde başka bir kız çocuğunu da taciz ettiği belirlendi. Olay sokaktaki güvenlik kamerasına da yansıdı.

TUTUKLANDI

Gözaltına alınan tacizci, emniyetteki sorgusunun ardından 2 taciz olayından adliyeye sevk edildi. Mehmet Elibol tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Paylaş

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir